سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: اولین همایش ملی مکانیزاسیون و فناوری های نوین در کشاورزی

تعداد صفحات: ۱۱

نویسنده(ها):

مصطفی جعفریان – دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشین های کشاورزی
حسن صدرنیا – استادیار دانشگاه فردوسی مشهد
اسماعیل سیدآبادی – دانشجوی کارشناسی ارشد
سیدمحمد مهدوی شهری –

چکیده:

یکی از اهداف مکانیزاسیون کشاورزی امکان سنجی طراحی و ساخت ماشین های تسهیل کننده کار پرمشقت کشاورزی است که تمامی مراحل تولید این محصول از کاشت تا برداشت را شامل میشود میوه زرشک تاکنون به عنوان یک محصول برای مصرف تازه خوری به ایران معرفی نشدها ست به عبارت دیگر شناختیکه کشور ما از زرشک و روش مصرف آن دارد با شناخت سایرکشورها از این گیاه متفاوت است درایران همه ساله و فقط درهنگام فصل برداشت درشهرهای بزرگ خراسان و تاحدودی تهران و سایرشهرهای بزرگ کشور میوه زرشک بصورت تازه و میزان محدود عرضه می شود و دربقیه فصول به صورت خشک و به عنوان یک افزودنی برای غذاهای سنتی یا به منظور تزئین غذا و دسر مصرف می شود تحقیق حاضر بررسی روشهای طراحی دستگاه برداشت زرشک و آماده سازی زرشک برداشت شده جهت بسته بندی برای مصارف تازه خوری میب شاد برداشت مکانیکی زرشک سالهاست که توجه زیادی را به خود جلب کرده است.