سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

روناک حیدری – دانشجوی کارشناسی ارشد
زهیر حشمتی پور –
سیدداور سیادت –
محمدرضا آقاصادقی –

چکیده:

دراین تحقیق تعداد ۱۰ نمونه ماست محلی از منطقه تنکابن جمع آوری شد جمعیت میکروبی و درصد چربی و پارامتردما در ماستها اندازه گیری شد تعیین درصد چربی به کمک روش ژربر انجام گردید نمونه ها کشت به عمل آمد و سویه های باکتری های اسید لاکتیک جداسازی گردید برای شناسایی این سویه ها از خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی به کمک روش API50CHL بهره گیری شد هدف ازاین تحقیق شناسایی باکتری های بومی با پتانسیل بالا درتولید صنایع لبنی بوده است.