سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

خدیجه پورخانعلی جیرندهی – گروه صنایع غذایی دانشگاه صنعتی شریف
ایران عالم زاده –
منوچهر وثوقی –
امیر حیدری –

چکیده:

این کار درمورد آماده سازی نانوکامپوزیت های پلی اتیلن / نشاسته ترموپلاستیک استکه در آن مواد به روش ذوب کردن بصورت آمیزه درآمده و سپس اماده اسزی فیلم به روش دمشی انجام گرفت دراین تحقیق نشاسته ذرت درحضور مقادیر مناسبی از آب و گلیسرول به عنوان پلاستیسایزر اکسترود شده و به نشاسته ترموپلاستیک تبدل شد ماده بدست آمده با LDPE و سازگارکننده PE-g-MA بصورت یک مخلوط همگن و کاملا یکنواخت درآمد و سپس به همراه دردصدهای مختلفی از نانورس دوباره بوسیله اکسترودر مخلوط و بصورت مذاب درآمده و بعد از آن نیز تحت عمل تولید فیلم به روش دمشی قرارگرفت مشاهده حاصل از تغییر درصد نانورس نشان داد که با افزودن نانورس خاصیت جذب اب و نفوذ پذیری O2 و همچنین خواص مکانیکی به مقدار قابل توجهی نسبت به فیلم های پلی اتیلن / نشاسته ترموپلاستیک بهبود پیدا می کند.