سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

طیبه نخعی مقدم – کارشناس نظارت مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار، معاونت
افسانه عظیمی – فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

چکیده:

زنجبیل یک گیاه دارویی است که در داروهای گیاهی چین و داروهای مهندسی در سر تا سر جهان به طور گسترده ای مورد استفاده قرار گرفته است واز قدیم الایام برای مجموعه ای گسترده از بیماری های مزمن غیر مرتبط از جمله روماتیسم ،رگ به رگ شدگی ها، دردهای عضلانی ،دردها ، گلوودرد، دردهای شکم ، یبوست ، استفراغ ،سوء هاضمه، جنون، تب، بیماری های عفونی و کرم روده به کار برده شده است. فعالیتهای فارمالوژیکی اصلی زنجبیل و ترکیبات تفکیک شده از آن عبارتند از فعالیتهای تنظیم دستگاه ایمنی، ضد تومورسازی ،ضد التهاب، ضود قنودوون، چربوی و اسوتفراغ . زنجبیول یوک ماده آنتی اکسیدان قوی است و می تواند ایجاد رادیکال های آزاد را کاهش دهد یا متوقف نماید. زنجبیل به عنوان یک داروی گیاهی بی ضرر تلقی موی شود که اثرات جانبی بسیار کم و غیر چشمگیر دارد. در مورد زنجبیل و ترکیبات آن و اثرات مصرف آنها در دوره زمانی طولانی به بررسی های بیشوتری روی حیوانات انسان ها نیاز است.