سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

نرگس قاسمی میرزایی – کارشناس علوم وصنایع غذایی
عادل رمضانی مقدم ملسکامی – کارشناس علوم و صنایع غذایی
فاطمه سروری – دانشجوی کارشناسی علوم و صنایع غذایی
فاطمه فاضلی – ارشد علوم و صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه ایت اله املی

چکیده:

در سالهای اخیر برای جلب توجه مصرف کنندگان و نیز دارا بودن یک رژیم غذایی سالم و موثر در جلوگیری از بیماریها تولید غذاهای عمل گرا در اولویت خاصی قرارگرفته است دراین خصوص افزودن پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها به مواد غذایی که می توانند تعامل مفیدی با میکروبهای طبیعی موجود در روده داشته باشد از جمله این دستاوردهای بزرگ بوده است فراورده های لبنی در میان اکثر افراد جامعه همواره با محدودیت مصرف مواجه بوده است که از جمله این محدودیتها می توان به بیماری عدم تحمل لاکتوز و نیز برخی حساسیت هایدیگر در افراد مختلف اشاره نمود همچنین مساله وجود کلسترول درمحصولات لبنی نیز هنوز هم در بسیاری از جوامع دارای برخی ابهامات بوده و بسیاری از افراد در مصرف چربی شیر مراعات می نمایند. اما امروزه این نوشیدنی ها با خصوصیات و طعم ها و ترکیبات مختلف از جمله پرطرفدارترین محصولات پروبیوتیکی به شمار می روند.