سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

زهرا رنجبر – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
الهام رنجبر – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه
سیدامیرحسین گلی – استادیار دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده:

مدیریت و بازیافت ضایعات کارخانجات صنایع غذایی از نظر حفظ محیط زیست مساله بسیار جدی است که تفاله انگور محصولات جانبی کارخانجات تولید آب انگور که از دانه پوست و ساقه تشکیل شده و اغلب برای تولید الکل استفاده می شود یک روش منحصربفرد برای استفاده از این محصول جانبی بازیافت روغن هسته است کیفیت بالای این روغن بدلیل طعم مناسب قابلیت هضم و نقطه دود بالا ۲۱۶درجه افزایش آرام درویسکوزیته زمانی که برای سرخ کردن استفاده می شود این روغن دارای محتوای لینولئیک بالایی است که درسنتز پروستاگلاندین ها و از تجمع پلاکت خونی و التهابات پوستی جلوگیری می کند محتوای ویتامین E بالایی دارد که بیماری آلترواسکلروزیس را بهبود می دهد کلسترول پایینی دارد بنابراین ریسک بیماریهای قلبی و گردش خون را کاهش میدهد غنی از ترکیبات فنولیک بویژه پروآنتوسیانیدین است.