سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

احسان مهدی نیا – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بیوتکنولوژی
نیلوفر فتاحی – دانشجوی مهندسی شیمی
پریا عصمت لو – دانشجوی مهندسی مکانیک
محمدامین قوامی – دانشجوی مهندسی شیمی

چکیده:

روغن لورنزو بطور تقریبی از ترکیب ۳و۱ روغن زیتون و روغن کلزا تولید می شود این روغن دارویی برای بیماری ژنتیکی نادر ALD می باشد که تهیه آن برای بیماران مبتلا بسیار پرهزینه می باشد تلخیص و تولید روغنهای اولیه مهمترین بخش تولید این روغن را شامل می شوددراینجا موارد مهم درباب تلخیص مکانیزم تولید ترکیبات و جایگزین های فعلی مواد اولیه آن بررسی شده است که می توان با توجه به مزایا و معایب ذکر شده به بهبود کیفیت تولید و افزایش کارایی این روغن پرداخت