سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

سیداحمد میرکریمی – عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد تنکابن
خاطره نعمت گرگانی – عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد تنکابن
بهنام عصری –
سیداحمد حجازی –

چکیده:

امنیت غذایی از اساسی ترین و ابتدایی ترین نیازهای بشری است که با توجه به اهمیت آن در هر کشوری با هدف نیل به توسعه پایدار در برنامه های بلندمدت برمبنای محوریت کشاورزی تحقق می یابد منطقی که برمبنای آن کشورهای توسعه یافته به طور انحصاری ومحوری غذای جوامع را فراهم می کنند سرماهی گذاریدر غذا به معنی براوردن نیاز اولیه افراد برای رسیدن به توسعه است با توجه به رشد فزاینده جمعیت جهان و تغییرات اقلیمی تاثیر گذار بر تولید محصولات غذایی به ویژه در کشورهای در حال توسعه همچون سالهای گذشته توجه فائو عالیترین نهاد بین المللی متولی خواروبار کشاورزی جهان را به خود جلب کرده است تا با تدوین سازوکارهای بین المللی مناسب از طریق گرداوری سران کشورهای جهان در نشستی مشترک بر مشکلات ساختاری تولید مواد غذایی فائق اید دراین مقاله ضمن تعریفی از امنیت غذایی وذکر عوامل تاثیر گذار در ایجاد امنیت غذایی راهکارها و پیشنهاداتی در جهت مدیریت امنیت غذایی و بهود آن در کشور ارائه می گردد.