سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

پیمان بهشتی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان
سارا صفارپور –
سیدمهدی جعفری –

چکیده:

دراین مقاله معادلات حاکم بررهاسازی کنترل شده مواد فعال در سیستمهای غذایی مرور شده است برخی از مکانیزم های رهاسازی بکاررفته درصنایع غذایی شامل یک یا ترکیبی ازمواد زیر است تغییر دردرجه حرارت رطوبت یا ph کاربرد فشار یا برش پوشینه دار کردن روشی جهت محافظت مواد غذایی است که به حرارت رطوبت میکروارگانیسم و یا دیگر ترکیبات سیستم غذایی حساس هستند و می توان با طراحی سیستم های کنترل شده مناسب مواد غذایی را در مکان و زمان مطلوب با سرعت بهینه ازاد کرد.