سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

بتینا مشعری – دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایت اله املی
رامین باقری –
یحیی مقصودلو – دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایت اله املی

چکیده:

میکروکپسولاسیون یکی از روشهای حفظ کیفیت مواد حساس و روشی برای تولید مواد با خواص جدید با ارزش است میکروکپسولاسیون فرایند قرار دادن ذراتکوچک جامد، قطرات مایع یا گازها در اندازه میکرون در پوسته پلیمری است میکروکپسول ها کوچک و در اندازه ۱۰۰۰-۱ میکرون هستند و می توانند خواص مورفولوژی زیادی داشته باشند میکروکپسولاسیون ابزاری مفید برای بهبود انتقال مواد فعال زیستی به مواد غذایی به ویژه پروبیوتیک ها، مواد معدنی ویتامین ها، فیتواسترول ها لوتئین ، اسیدهای چرب لیکوپن و انتی اکسیدانها است میکروکپسولاسیون ها می تواند برای محافظت از مواد حساس از محیط خارجی پنهان کردن خواص حسی مانند رنگ، طعم، بو از ماده اصلی رهایش کنترل شده ترکیبات دارویی حفاظت از مواد سمی جلوگیری ازعوارض جانبی مانند تحریک معده از دارو جلوگیری از سوزش معدن انجام شود