سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

مصطفی گودرزی – دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی
فرهاد گراوند –

چکیده:

افزایش مصرف گوشت و گوشت فراوری شده موجب افزایش بروز سرطان بویژه سرطان روده بزرگ شده است این خطر به خودی خود از گوشت نیست بلکه ممکن است مربوط به جذب بالای چربی و تولید مواد سرطان زا از طریق عملیات پختن و نوع فرایند باشد سرطان های مربوط به مصرف بالا گوشت را می توان با اضافه نمودن ترکیبات ضدسرطان در رژیم غذایی همزمان با مصرف گوشت و آماده سازی گوشت به طور قابل ملاحظه ای کاهش داد گوشت حاوی مواد سرطان زایی از جمله اسیدهای چرب چند غیراشباع و لینولینک اسید کنژوگه می باشد همچنین گوشت قرمز منبعه مهمی از ریزمغذی هایی با ویژگیهای ضد سرطانی می باشد درادامه مصرف گوشت و ارتباط آن با خطر بروز سرطان مکانیسم های احتمالی سرطان زایی درگوشت و راه های کاهش سرطان زایی درگوشت و فراورده های گوشتی مورد ارزیابی قرارمیگیرد.