سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین همایش ملی راهبردهای دستیابی به کشاورزی پایدار

تعداد صفحات: ۳

نویسنده(ها):

روزا ابراهیمیان – کارشناس ارشد توسعه روستایی
سعیده عابدینی –

چکیده:

کشاورزی ارگانیک که یکی از شاخه های کشاورزی پایدار می باشد، به عنوان یکی از روشهای نجات دهنده جان بشر در سطح جهان معرفی شده است. زیرا به کمک آن می توان اثرات نامطلوبی که کشاورزی متداول از خود بر جای گذاشته را کاهش داد، بنابراین گذر از کشاورزی ارگانیک ضرورتی انکار ناپذیر است. چغندرقند یکی از محصولاتی است که در دوران کاشت وداشت به علت مصرف بیش از حد مواد شیمیایی اثرات نامطلوبی را بر زندگی انسان بر جای می گذارد. لذا این تحقیق به دنبال بررسی راهکارهای تولید چغندرقند به صورت ارگانیک می باشد. بررسی های انجام شده نشان می دهد که دو دسته دیدگاه در زمینه تولید چغندرقند پاک وجود دارد. یک دسته مخالف تولید اینگونه چغندرقند و گروه دیگر موافق آن هستند. در ادامه یک فرآیند برنامه ریزی جهت فرآوری چغندرقند پاک توسط چغندرکاران ارائه گردیده است و در آخر منطقه سمیرم به علت برخورداری از شرایط مساعد به عنوان منطقه ای مناسب جهت شروع تولید چغندرقند پاک پیشنهاد شده است