سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

وحید جمالی – کارشناس تحقیق و توسعه گروه صنعتی پژوهشی زر
مهدی امینی –
رضا افشین پژوه –

چکیده:

جوانه گندم محصولی جانبی صنعت آسیاب گندم می باشد که به عنوان یک مکمل غذایی سالم توصیه شده است لذا در صورت کاربرد آن در تهیه سایر محصولات غذایی می تواند باعث افزایش ارزش اقتصادی جوانه گندم و محصول مورد نظر گردد کاربرد جوانه گندم درتهیه محصلات غذایی به دلیل وجود چربی های غیراشباع و فعالیت آنزیمی لیپاز بالا و درنتیجه ماندگاری بسیار کوتاه چند روز تا ۲ هفته آن دردمای محیط محدود باشد از جمله مزایای جوانه گندم می توان به توانایی آن در کاهش کلسترول جلوگیری از سرطان روده بزرگ کمک به کاهش یبوست و مشکلات هاضمه اشاره کرد جوانه جنین دانه گندم است که شامل پروتئین فیبر ویتامین مواد معدنی چربی غیراشباع و منبع اصلی ویتامین e می باشد جوانه گندم جدا شده در طول فرایند آسیاب را می توان به عنوان یک مکمل غذایی به فروش رساند.