سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

الهام نجف زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد سبزوار
امیرحسین الهامی راد – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
سیدحسین استیری – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
رضا نوروزی آزاد – دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

چکیده:

اثرات دارویی چای دارای قدمت ۵۰۰۰ ساله می باشد اجزای شیمیایی چای سبز عمدتا شامل پلی فنولها کافئین اسیدهای آمینه و فیبر و …. می باشد پلی فنولها مهمترین عوامل ایجاد خواص آنتی اکسیدانی درچای هستند کاتشین یکی از پلی فنولها است که درغلظت بالا درچای سبز وجود دارد کاتشین ها داراید اثرات درمانی مانند کاهش تری گلیسیرید خون کمک به بهبود انواع سرطان کاهش حجم توده ای چربی کاهش التهابات پوستی هستند دراین مقاله خواص درمانی و آنتی اکسیدانی چای مورد بررسی قرارگرفته است.