سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

مریم فهیم دانش – استادیار علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس. کیلومتر

چکیده:

آزمایشات متعدد فیزیکی و شیمیایی برای شناسایی ترکیبات روغن استخراج شده از تخم گوجه فرنگی ها انجام شد. روغن کل تخم گوجه فرنگی حدود ۳۵ درصد وزن خشک دانه را تشکیل می دهد. این روغن نباتی دارای میزان سولفور و محتوای خاکستر کم و ویسکوزیته بالایی بود.آزمایش ترکیب اسید چرب این روغن نشان داد که اسید لینولئیک با ۵۶/۱۲% غالبترین اسید چرب این روغن می باشد.