سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

سارا عرب مفرد – دانشجوی کارشناسی ارشد، علوم و صنایع غذایی، پردیس کشاورزی دانشگاه تهرا

چکیده:

با توجه به کاهش روز افزون سوخت های فسیلی و همچنین آلودگی محیط زیست ناشی از استفاده از این سوخت ها، امروزه توجه بشر به سمت انرژی خورشیدی جلب شده است. از قدیم برای خشک کردن محصولات از نور خورشیدی استفاده می شود و امروزه از دستگاه هایی استفاده می شود که از نور خورشید برای خشکاندن محصول استفاده میشود. خشک کن های خورشیدی در اندازه و طرح های مختلف وجود دارد و برای محصولات مختلف قابل استفاده است. در این مقاله انواع خشک کن های خورشیدی و مزایا و معایب آن بررسی می شود.