سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

آزاده مردانی قهفرخی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

چکیده:

استفاده از مایکروویو تحت خلا برای خشک کردن مواد غذایی روش مناسبی است که اخیرا بسیار مورد توجه قرارگرفته است دراین روش به علت ایجاد شرایط خلا درطی خشک کردن دمای فراورده نسبت به شرایط اتمسفری زیاد بالا نمی رود و درنتیجه علاوه برحفظ مواد مغذی محصول رنگ عطر و بافت طبیعی ماده نیز تا حد زیادی حفظ می شود علاوه براین چون دراین روش ازمایکرووی برای حرارت دهی استفاده می شود حرارت به وسیله خود ماده غذایی تولید می شود ودرنتیجه مشکلاتی که درخشک کن هایی که با هوای داغ عمل می کنند و انتقال حرارت درآنها به صورت جابجایی است وجود ندارد همچنین درخشک کن مایکروویو تحت خلا سرعت خشک کردن بسیاربالاست و درزمان کوتاهتری نسبت به سایر خشک کن ها عمل خشک کردن انجام می شود.