مقاله جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا (یادداشت تحقیقاتی کوتاه) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۱ در بهداشت مواد غذایی از صفحه ۷۵ تا ۸۱ منتشر شده است.
نام: جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا (یادداشت تحقیقاتی کوتاه)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ملامین
مقاله شیرخشک نوزادان
مقاله الایزا

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: شاکریان امیر
جناب آقای / سرکار خانم: صوابی اصفهانی گلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در سال ۱۳۹۱ تعداد ۳۶ نمونه شیر خشک نوزادان با نشان های تجاری مختلف و تاریخ های تولید متفاوت از نقاط مختلف شهر اصفهان خریداری شد و با استفاده از روش غربال گری ELISA جستجو و میزان ملامین در انواع شیر خشک نوزادان تعیین شد. بر اساس نتایج آزمایش، در هیچ کدام از نمونه های شیر خشک نوزادان مقادیر بالاتر از حد تشخیص کیت (۱۰ mg/L) مشاهده نگردید. با توجه به نتایج به دست آمده در این بررسی، مصرف شیر خشک های نوزادان موجود در بازار اصفهان در سال جاری خطری از نظر آلودگی ملامین برای سلامتی نوزادان ندارد.