سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

مجتبی نوری – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
جواد زنگانه –
زهره قائینی –
آرمان یزدی –

چکیده:

تکنولوژی پالس الکتریکی یکی از نوید بخش ترین روشهای غیرحرارتی نگهداری مواد غذایی است علاقه مندی به کاربرد میدانهای پالس الکتریکی PEF درتولید و نگهداری شیر اخیرا افزایش یافته است علاوه برافزایش تخریب میکروبی گزارش شده است که میدانهای پالس الکتریکی انعقاد اسیدی یا رنینی شیر را بهبود می بخشد بدون اینکه اثرات تخریبی روی ویژگیهای کیفی مثل طعم مزه ویتامین ها و مواد مغذی آن داشته باشد ویژگیهای این روش باعث شد که کاربردهای فراوانی در صنعت شیر به منظور فراهم کردن ایمنی میکروبی تولید محصولات شیری که کمترین فرایند برروی آنها اعمال شده و توسعه محصولات شیری جدید با ارزش حسی و تغذیه ای بالا بافت خوب و بی نظیر و افزایش مدت زمان ماندگاری این محصولات را دارا باشد.