سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

رقیه اشرفی – دانشجوی دکتری صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
لاله مهریار – دانشجوی دکتری صنایع غذایی دانشگاه ارومیه

چکیده:

ارزیابی کیفی محصولات در صنایع غذایی از طریق تجزیه های شیمیایی و آزمون های میکروبی مستلزم صرف زمان و هزینه زیادی است لذا ارائه روشی مناسب سریع و موثر برای این آزمون ها از بزرگترین چالش ها در صنایع غذایی محسوب می شود ساخت حسگرهای زیستی از جمله ابداعاتی است که توانسته تحولاتی از جمله کاهش قابل توجه زمان و هزینه آزمون ها ایجاد آزمونهای غیرمخرب و افزایش اطمینان از سلامت محصول را در تجزیه های شیمیایی و آزمونهای میکروبی ایجاد کرده است دراین مقاله مروری ضمن بررسی تکنولوژی حسگرهای زیستی به چگونگی کنترل برخی عوامل عفونی و مسمومیت زای مهم در محصولات کشاورزی و غذایی خواهیم پرداخت