سال انتشار: ۱۳۸۸

محل انتشار: همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

سمیه ناصریه – دانشجوی کارشناسی ارشد اصلاح نباتات – دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشا
الهام کاظمی – معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی کرمانشاه

چکیده:

گوجه فرنگی یکی از گیاهان پر مصرف بشر می باشد . دستکاری ژنتیکی محصولات کشاورزی برای بهبود سلامتی انسان روزبروز بیشتر رواج می یابد. هم اکنون گوجه فرنگی هایی تولید شده که حاوی فلاونوئید بالایی هستند . این ترکیب در موشها باعث کاهش پروتئین هایی شد که مسئول برخی بیماریها نظیر دیابت و ناراحت یهای قلبی به شمار می رود