سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

حسین حبیبی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
مهدی محمدیان –
مریم انتشاری –

چکیده:

افزایش جمعیت کمبود منابع غذایی و تقاضای مصرف کنندگان برای دسترسی به مواد غذایی طبیعی و نگرانی آنها از کاربرد مواد شیمیایی سنتتیک به عنوان افزودنی درمواد غذایی سبب شدند تلاش همه جانبه ای برای دسترسی به منابع جید درتولیدمواد غذایی صورت گیرد دراین راستا استفاده از علم بیوتکنولوژی دربکارگیری میکروارگانیسم هایی چون ریز جلبکها درتولید مواد غذایی حائز اهمیت است استفاده از ریزجلبکها تحول شگرفی را درتولیدمواد غذایی با ارزش تغذیه ای بالا و کاربردهای مهم چون کاروتنوئیدها فراهم کرده است این ترکیبات به عنوان رنگدانه ویتامین و آنتی اکسیدان کاربردهای مهمی را در صنایع غذایی و دارویی دارند استفاده از ریزجلبکه درتولید کاروتنوئیدها درمقایسه با تولید آنها از باکتریها و قارچها بعلت گستردگی کشت نیازهای تغذیه ای کمتر بعلت فتوآتوتروف بودن راندمان بیشتر وکارایی بهتر محصول از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نیاز به گسترش این تکنولوژی را بیشتر می کند.