سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

فرزاد فربود – مدیرتحقیق و توسعه شرکت شیرپاستوریزه پگاه خراسان
کاوه پورایمان پرست – مدیر بخش غذایی شرکت ایده گستردرمان

چکیده:

با توجه به وجود ظرفیت خالی در اغلب واحدهای فراوری شیر و نیاز به محصولاتی که بتوان آنها را به مدت طولانی نگهداری نمود و از طرفی نیاز کشور و واردات پودر خامه انجام پژوهشی به منظور تولید این محصول ضروری به نظر می رسید بدین منظور با بررسی اقدامات انجام شده دراین زمینه و تهیه موادلازم برای اولین بار درکشور نسبت به تولید پودرخامه اقدام گردید و با بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی محصول بدست آمده مشخص شد که این ویژگیها با استاندارد ملی ایران منطبق است محاسبات اقتصادی نیز نشان داد که تولید این محصول درداخل سودآور و به صرفهاست