سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: نخستین همایش ملی تولید و فرآوری خربزه

تعداد صفحات: ۳

نویسنده(ها):

مریم رضایی – کارشناسی ارشد زراعت
جواد اعتضادی جمع – کارشناس ارشد اصلاح نباتات

چکیده:

امروزه تولید محصولات سالم در جهان جایگاه ویژه ای یافته است و بازار این محصولات روز به روز در حال افزایش است. کشور ایران با دارا بودن تجربه دیرینه در امر کشاورزی و نیز شرایط مستعد برای کشت محصولات سالم می تواند به یکی از کشورهای مهم آسیا در تولید محصولات سالم تبدیل شود. انجام مطالعات هدفمند در جهت شناخت فرصت ها و تحلیل در جهت امکان تولید محصول سالم بخصوص در محصول خربزه برای بازارهای داخلی و صادرات بسیار مهم و ضروری است. چرا که وجود بقایای سم در محصولات، سلامت مصرف کنندگان را به شدت به مخاطره می اندازد. بدین منظور مقاله حاضر با تعیین نقاط قوت و ضعف ها ، تهدیدها و فرصت ها به ارایه راه کارها و استراتژی در جهت تولید و توسعه خربزه سالم پرداخته است