سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

اشرف حاج حسینی بابایی – عضو شورای عالی مرکز رشد زیست فناوری
پیمان قجربیگی –
محمد پرویز –
داوود بهرامخانی –

چکیده:

دراین طرح تحقیقاتی تولید شیرغنی شده با امگا ۳ با استفاده از جانداران آبزی و دریایی با هدف بررسی نقش زیست فناوری درتولیدغذاهای فراسودمند Functional Food و بهینه سازی شرایط جهت تولید محصولی فراسودمند انجام پذیرفت تولید شیر با چهارفرموله مختلف و یک نمونه شاهد صورت گرفت درفرمولاسیون با نسبت ترکیب درصد DHA 70% و ۳۰HPA% بیشترین میزان غنی سازی شیر با بازده راندمان ۹۷درصد بدست آمد درفرایندتولید شیر غنی شده با امگا ۳ پارامترهای مهمی نقش دارند که عبارتند از نوع امگا ۳ و منبع تامین آن پارامترهای فیزیکی و شیمیایی مانند حرارت و PH می باشند این محصول غنی شده فراسودمند درمحافظت از قلب رگ ها اندام تناسلی و سیستم دفاعی و عصبی بدن م یتواندمفید باشد.