سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

آیلا علمی – دانشجویکارشناسی ارشد دانشگاه ارومیه
محسن اسمعیلی – استادیار دانشگاه ارومیه

چکیده:

عسل یک ماده غذایی شیرین است که حاوی حداقل ۶۰ درصد قندهای احیا کننده و دارای سایر ترکیباتی است که نقش غذایی و دارویی دارند عسل در حالت مایع و طبیعی خود بدلیل ویسکوزیته و چسبندگی مشکلات جابجایی مهمی رادر عملیات تولید انبوه یا مصرف ایجاد می کند بدلیل راحتی مصرف و استفاده اسان آن درصنعت غذا عسل خشک اهمیت ویژه ای دارد دراین تحقیق تولید عسل خشک با دو روش تصعیدی و مایکروویو امکان سنجی شده و اثر خواص شیمیایی عسل روی خواص کیفی محصول تولید شده بررسی گردید نتایج نشان داد که نه تنها روش خشک کردن در کیفیت عسل خشک موثر است بلکه تفاوت های جزئی درعسل مورد استفاده نیز می تواند کیفیت عسل خشک تولید شده را تحت تاثیر قرار دهد.