سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

فرانک فانی صدرآبادی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات یزد
علی یاسینی – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد

چکیده:

کنجد و ارده که خواص آن بر کسی پوشیده نیست از سالها پیش به صنعتی کوچک تبدیل شد اما این صنعت که اکنون بخشی از فرهنگ عامه مردم اردکان به شمار می رود به دست فراموشی سپرده شده است. شهرستان اردکان اکنون بزرگترین مرکز ارده سازی در کشور به شمار می رود و بعید نیست که نام اردکان نیز از این صنعت اقتباس شده باشد از قطب های تولید ارده و حلوا ارده همچنین روغن کنجد به شمار می رود و هم اکنون بیش از ۱۰۰ کارگاه در این زمینه مشغول فعالیت هستند. هدف از این تحقیق تولید حلواارده سنتی که به عنوان یک محصول بومی و سنتی استان یزد خصوصا شهرستان اردکان شناخته شده است می پردازیم وخواص تغذیه ای آن را مورد بررسی قرار می دهیم.