سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین همایش ملی راهبردهای دستیابی به کشاورزی پایدار

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

مهدی محمدعلی پوریان – دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
احمدرضا عمانی – عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

چکیده:

به دلیل رشد جمعیت، تولید مواد غذایی از لحاظ کمیت و کیفیت و توزیع مناسب آن در جامعه یکی از مهمترین اولویت های راهبردی ملی، با توجه به سند چشم انداز بیست ساله کشور است که بایستی با رویکردی نو مورد بررسی قرار گیرد. در این مقاله سعی شده است که به مطالعه امنیت غذایی و عوامل موثر بر آن و رابطه جدایی ناپذیر آن با کشاورزی پایدار پرداخته شود، چرا که هر دوی این موارد، جزء کوچکی از توسعه پایدار کشور در سطح کلان محسوب می شوند. کشاورزی پایدار، امکان تولید محصولات بیشتر و با کیفیت تر را، با کمترین تخریب محیط زیست و پایداری منابع تولید را فراهم می نماید.