مقاله تغذیه و رژیم درمانی در چاقی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۹۲ در مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران) از صفحه ۴۱۳ تا ۴۲۴ منتشر شده است.
نام: تغذیه و رژیم درمانی در چاقی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رژیم غذایی
مقاله چاقی
مقاله درشت مغذی ها

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: طاهری احسانه
جناب آقای / سرکار خانم: دورسیان مونا
جناب آقای / سرکار خانم: حسینی سعید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بهترین شیوه درمانی در اضافه وزن و چاقی، درمانی است که به طور هم زمان شامل اصلاح دررژیم غذایی، تغییر در فعالیت بدنی و رفتار درمانی باشد. به طور کلی در تغذیه درمانی چاقی نکاتی وجود دارد که باید برای دستیابی به کاهش وزن موفق و همراه با سلامتی و هم چنین حفظ وزن کاهش یافته به آن توجه کرد. هدف اول، کاهش وزن ۵ تا ۷ درصد از وزن بدن است. بسیاری از انواع رژیم های غذایی باعث کاهش وزن می شوند که عبارتند از رژیم های کم کالری، کم چربی، کم کالری با چربی متوسط، کم کربوهیدرات و رژیم مدیترانه ای. رعایت رژیم غذایی صرف نظر از نوع رژیم غذایی نقش مهمی را در کاهش وزن ایفا می کند. توصیه می شود به جای توجه بر ترکیب درشت مغذی ها، رژیم غذایی به گونه ای باشد که انرژی دریافتی فرد کمتر از مصرف انرژی باشد. اگر رژیم کم کربوهیدرات انتخاب می شود چربی های سالم غذایی (MUFA،PUFA) و پروتئین ها (ماهی، آجیل، حبوبات، ماکیان) باید بیشتر مصرف شوند. اگر رژیم کم چربی انتخاب شود کاهش مصرف چربی باید همراه با کربوهیدرات های سالم (میوه، سبزی ها، غلات کامل) باشد.