سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

مسعود کیخوائی – دانشگاه سیستان و بلوچستان
مهدیه رفیعی جم – دانشگاه آزاد اسلامی کرمان

چکیده:

فووتو یکی از پرمصرفترین تنقلات مردم ایران مخصوصا مردم کرمان است که مخلوطی از انواع مختلفی از تخم و دانه های گیاهی است که احتمالا این گیاهان کافدین دارند و از طرف دیگر به بعضی از قووتوها قهوه افزوده می شود با توجه به اینکه تاکنون هیچ اطلاعاتی درباره میزان کافئینموجود در قووتوهای موجود در بازارین از نمونه ها از تکنیک اسپکتروسکوپی تبدیل فوریه مادون قرمز استفاده شد با استفاده از روش منحنی کالیبراسیون محتوای کافئین موجوددر قووتوها دررنج بین ۰/۰۳-۰/۷۲% وزنی تعیین شد.