سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

علی محمدی ثانی – استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان،
فائزه تجلی – علمی،پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی، گروه پژوهشی کی
مرسا علیداد – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی

چکیده:

آفلاتوکسین ها گروه بزرگی از مایکوتوکسینها هستند که توسط گونه های آسپرژیلوس فلاووس، پارازیتیکوس و نومیوس تولید می شوند.آفلاتوکسین M1 مشتق هیدروکسیله نوع B1 است که درشیر و فراوردهای لبنی یافت میشود. شیوع بالای آفلاتوکسین در شیر و سایر فرآوردههای لبنی، نگران کننده است و لازم است که از ورود پیش ساز این سم )آفلاتوکسینB1)در خوراک دام های شیری پیشگیری شده و یا از روش های مختلفی برای غیرفعال کردن این ترکیبات در مواد غذایی استفادهشود. پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که امروزه در محصولات مختلفی از جمله ماست پروبیوتیک به عنوان محصول سلامتیبخش و فراسودمند در سراسر جهان مورد توجه میباشد.