مقاله تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی اکسیدانی پوست میوه خرمالو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۱ در بهداشت مواد غذایی از صفحه ۴۱ تا ۵۱ منتشر شده است.
نام: تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی اکسیدانی پوست میوه خرمالو
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترکیبات فنولی
مقاله ظرفیت آنتی اکسیدانی
مقاله خرمالو

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: محمدی مرتضی
جناب آقای / سرکار خانم: الهامی راد امیرحسین
جناب آقای / سرکار خانم: پورفلاح زهرا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به زیان های حاصل از مصرف آنتی اکسیدان های مصنوعی در صنایع غذایی، مطالعه و پژوهش برای یافتن جایگزین های طبیعی و سالم افزایش یافته است. در مطالعه حاضر، میزان ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدان های موجود در پوست خرمالو مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از حلال های اتانول و متانول با نسبت اختلاط ۱ واحد پوست و ۵ واحد حلال و به روش خیساندن برای استخراج عصاره استفاده گردید. سپس مقدار ترکیبات فنولی تام و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره ها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که عصاره های اتانولی و متانولی به ترتیب دارای ۲۵۵٫۶ و ۲۴۱٫۱۵ میلی گرم گالیک اسید به ازای ۱۰۰ گرم پوست تازه میوه بودند. همچنین عصاره اتانولی نسبت به عصاره متانولی از قدرت آنتی اکسیدانی بالاتری برخوردار بود.