مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی روغن های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانو ذرات نقره و آنتی بیوتیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در پژوهش در نشخوار کنندگان از صفحه ۶۵ تا ۷۹ منتشر شده است.
نام: تعیین ترکیبات شیمیایی روغن های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانو ذرات نقره و آنتی بیوتیک
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فعالیت ضد میکروبی
مقاله روغن اسانسی
مقاله سیر
مقاله میخک
مقاله نانو ذرات نقره
مقاله آنتی بیوتیک

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: قنبری فرزاد
جناب آقای / سرکار خانم: قورچی تقی
جناب آقای / سرکار خانم: ابراهیمی مریم
جناب آقای / سرکار خانم: اربابی سمانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.