مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۱ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۹۱ تا ۱۰۰ منتشر شده است.
نام: تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پسته
مقاله خواص ثقلی
مقاله خواص فیزیکی
مقاله خواص هندسی
مقاله ضریب اصطکاک استاتیکی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: غلامی پرشکوهی محمد
جناب آقای / سرکار خانم: گوشکی بهنام
جناب آقای / سرکار خانم: کرمانی علی ماشااله
جناب آقای / سرکار خانم: رشیدی مجید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اطلاع از خواص فیزیکی میوه ها در طراحی و بهینه سازی سیستم های مرتبط با تولید و فرآوری آن ها، لازم و ضروری است. در این تحقیق، تعدادی از خواص هندسی (طول، عرض، ضخامت، قطر متوسط هندسی، قطر متوسط حسابی و مساحت سطح رویه)، خواص ثقلی (جرم، دانسیته واقعی، دانسیته توده و تخلخل) و خواص اصطکاکی و آیرودینامیکی (ضریب اصطکاک ایستایی و سرعت حد) پسته رقم احمد آقایی و مغز آن در پنج سطح رطوبتی ۴٫۶، ۱۲٫۳۵، ۲۰٫۱، ۲۷٫۸۵ و ۳۵٫۶ درصد بر پایه تر اندازه گیری و محاسبه شد. اثر رطوبت بر طول، عرض، ضخامت، قطر متوسط هندسی و قطر متوسط حسابی، مساحت سطح رویه پسته به صورت غیرخطی و برای مغز خطی بود. با افزایش رطوبت، خواص ثقلی شامل جرم، دانسیته واقعی و دانسیته توده به صورت خطی افزایش پیدا کرد. این در حالی بود که تخلخل به صورت خطی با افزایش رطوبت در پسته و مغز کاهش پیدا کرد. بیش ترین ضریب اصطکاک استاتیکی برای پسته و مغز برای چوب و کم ترین آن برای آهن گالوانیزه به دست آمد. سرعت حد پسته و مغز آن با افزایش سطح رطوبت به طور خطی افزایش پیدا کرد و در محدوده ۱۰٫۵۹-۱۱٫۶ متر بر ثانیه برای پسته و ۹٫۱۶-۱۰٫۸ متر بر ثانیه برای مغز قرار گرفت.