سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: چهارمین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست

تعداد صفحات: ۱۲

نویسنده(ها):

محمد شکوهیان – عضو هیات علمی مهندسی محیط زیست، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد
فرزاد پیاده – دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشه

چکیده:

از آن جا که آب همواره به عنوان ماده ای بی طعم، بی بو و بی رنگ شناخته شده است، از نظر مصرف کنندگان، رنگ، طعم و بوی آب ناخوشایند می باشد. مصرف کنندگان چنین تصور می کنند که رنگ، مزه و بو همراه با آلودگی هستند و از اینرو ترجیح می دهند که از آب بی رنگ، بی طعم، و بی بو استفاده نمایند. بنابراین تامین کنندگان آب برای مقبولیت و جلب رضایت خاطر مصرف کنندگان باید آبی با ظاهری خوشایند و کیفیت خوب به مصرف کنندگان عرضه نمایند. سد طرق و تصفیه خانه شماره ۲ مشهد که بخشی از آب شرب شهر مشهد را تامین می نمایند مشکلات رنگ و بو در آب آنها در مواردی بخصوص در فصل تابستان مشاهده گردیده است.