سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

پرستو قائمی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
حمید بخش ابادی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
فاطمه عرب عامریان – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

چکیده:

درخت زیتون با نام علمی Olea Europaea گیاهی است همیشه سبز بومی نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری که در صورت وجود ۳۰۰ میلی لیتر بارندگی کشت دیم ان نیز امکان پذیر می باشد که مهمترین فراورده ی کشت زیتون روغن آن می باشد که تقریبا ۹۳ درصد تولید جهانی آن گیاه زیتون منحصرا جهت تهیه ی روغن به کار می رود روغن زیتون یکی از قدیمی ترین روغنهای خوراکی است که یک محصول طبیعی می باشد که شامل طیف وسیعی از فعال کننده ها ی زیستی میوه ی زیتون است میوه ی زیتون به خاطر دارا بودن خواص غذایی مفید مصارف بهداشتی دارویی و صنعتی از دیرباز همواره موردتوجه بشر بوده است روغن زیتون به عنوان یک ترکیب عمده اصلی در غذاهای مردم مدیترانه معروف است به خاطر اینکه روغن زیتون دارای مقدار زیاد ی از فنولیکها و اسیدهای چرب غیر اشباع است که در نهایت منجر به حفظ سلامتی انسان در سطح خوبی می شود.