سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۴

نویسنده(ها):

محسن مختاریان – دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
فاطمه کوشکی –

چکیده:

دراین پژوهش خشک کردن لایه ای نازک گوجه فرنگی به روش جابجای هوای داغ شبیه سازی گردید اسلایس های گوجه فرنگی در دو دمای هوا ۶۰ و ۷۰ درجه سانتی گراد خشک شدند شبکه عصبی پرسپترون برای پیش بینی نسبت رطوبت و سرعت خشک کردن نمون های در طی خشک کردن بکارگرفته شد بهترین چیدمان شبکه عصبی برای شبکه اول براساس یک لایه پنهان ۲و۸ نرون درلایه پنهان به ترتیب برای نسبت رطوبت و آهنگخشک کردن بود همچنین بهترین چیدمان شبکه عصبی شبکه عصبی دوم براساس یک لایه پنهان و ۱۱ نرون برای نسبت رطوبت و آهنگ خشک کردن بود بطور کلی نتایج نشان داد که شبکه عصبی با ارایش دوم نتایج بهتری را در پیش بینی پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی ارایه نمود.