سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

سیده زینب صمدی جیردهی – دانشگاه علوم پزشکی گیلان معاونت غذا و دارو
جواد محمدزاده –
محمد موقتی مقدم –

چکیده:

اکریل امید AA هنگامی که غذاهای نشاسته ای تحت حرارت بالا قرار گیرد بوجود می اید وجود اکریل امید در رژیم روزانه انسان و منابع دیگر مانند محصولات پلی اکریل امید صنعتی نگرانی هایی را در خصوص احتمال بروز خطر برای سلامتی انسان ها بوجود اورده است متابولیسم AA در ارزیابی ایمنی بسیار اهمیت داشته و گلایسید امید GA که در طی متابولیسم AA ایجادمی گردد اثر سرطان زایی AA را تشدید می کند مقدار قابل قبول دریافت روزانه TDIs و حدود در معرض بودن آن MoEs محاسبه گردید AA در مقادیر بالا به عنوا ن مخدر اعصاب عملکرده که این مقدار برای انسانها توسط WHO در سال ۲۰۰۱ تقریبا ۲۰۰mg/kg در روز اعلام شد AA TDIs به عنوان مخدر اعصابg/kgm 40و برای سرطان زایی ۲٫۶mg/kg در روز می باشد.