سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

سمیرا بهرامیان – عضو هیات علمی و بورسیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

چکیده:

تخمیر یکی از قدیمی ترین روشهای فرایند مواد غذایی می باشد. طی این فرایند به دلیل ترکیبات مفید حاصل از باکتریهای اسیدلاکتیک و بسیاری از میکروارگانیزمهایی که استفاده از آنها در مواد غذایی مجاز است محافظت بیشتر علیه بیماریهای قلبی-عروقی حاصل می گردد. بیشتر توجهات در خصوص ویتامینهایB متمرکز می شود که نقش مستقیمی در متابولیسم هوموسیستئین ایفا می نمایند. همچنین تولید قندهای کم کالری که قابل استفاده در رژیمهای غذایی کم کربوهیدرات و کم کالری هستند از نکات قابل توجه دیگر می باشد. این فرایند روش طبیعی جدیدی را به منظور غنی سازی مواد غذایی ایجاد می نماید