سال انتشار: ۱۳۸۸

محل انتشار: دومین همایش منطقه ای علوم کشاورزی و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۱

نویسنده(ها):

محمد پوزش – دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی
شاهین رفیعی – دانشیار دانشگاه تهران

چکیده:

سالانه حدود ۷۰۰۰ تن سوهان درقم تولید می شود که این میزان تولید حدود ۴میلیون نفر ساعت درسال اشتغال ایجاد کرده و بیش از۷۰۰ تن مواد اولیه همچون روغن شکرآرد پسته و گلاب را فراوری می کند دراین تحقیق با استفاده ازنمونه تصادفی ۳۰ تایی دربهار و تابستان سال ۱۳۸۸ برخی شاخصهای اقتصادی درصنعت سوهان پزی استان قم محاسبه شد درآمد خالص برای تولید هرکیلوگرم سوهان ۱۷۷۴۰ ریال و نسبت فایده به هزینه ۰/۴ به دست امد که نشان دهنده سودآوری بالای سوهان نسبت به سرمایه گذاری درتولید آن است