سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۱

نویسنده(ها):

سیدمجتبی حسینی باب اناری – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان
مهرداد نیاکوثری – استادیار دانشگاه شیراز
محمد شاهدی – استاد دانشگاه صنعتی اصفهان
سیدحسین خبازی –

چکیده:

خشک کردن یکی از روشهای اصلی نگهداری می باشد با افزایش روزافزون تقاضا جهت محصولات کشاورزی و غذای خشک شده به صورت ساده و ترکیبی خشک کردن این محصولات جایگاه ویژه ای به خود اختصاص داده است یکی از روشهای خشک کردن مواد غذایی استفاده از مایکروویو است این متد ممکن است به دلیل کوتاه کردن زمان ترجیح داده شود ولی یکی از محدودیت های مهم دراستفاه از مایکروویو به تنهایی رخ دادن حرارت دهی غیریکنواخت است مشکلات مشاهده شده در رابطه با کیفیت محصولات و همچنین ارزش محصولات تحقیقات بیشتر در زمینه تکنیکهای جدید خشک کردن ضروری می سازد برای چیره شدن برمشکلات یکی از تکنیکهای جدید ترکیب کردن انرژی مایکروویو با سیستم خشک کردن بستر جهنده اهست مزایای استفاده از مایکروویو به همراه سیستم بستر جهنده کوتاه کردن زمان خشک کردن افزایش کیفیت محصولات و انعطاف پذیری در تولید انواع مختلفی از محصولات خشک شده می باشد.