سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: چهاردهمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: ۱۲

نویسنده(ها):

رمضانعلی خمیرچی – عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

چکیده:

هرساله بلایای طبیعی در سراسر جهان مرگ و میرها آسیب های جسمی و صدمات و بیماریهای زیادی را به بار می آورند بلایا اثرات خود را از طریق مختلفی برروی سلامت انسان اثر می گذارند کهیکی از این اثرات سو تغذیه و آلودگی های مواد غذایی و مسمومیت ها بربلادیدگان میباشد . دراین مقاله به وضعیت بهداشتی مواد غذاییدر هنگام بحران و وظایف سازمان ها و نقش بهداشت اشاره شده است که بطور کامل در اصل مقاله آمده است این مقاله مروری بوده و با استفاده از منابع کتابخانه ای و مقالات جمع اوری شده است. تامین غذای کافی برای مردم بلادیده به منظور جلوگیری از عوارض ناشی از سو تغذیه به ویژه در میان گروه های اسیب پذیر جامعه مهم بوده است که این مورد بایستی با کمک سازمانهای مسئول و مربوط مانند جمعیت هلال احمر و همچنین کارشناسان تغذیه وزارت بهداشت صورت می گیرد علاوه بر آن سالم بودن مواد غذایی تامین به موقع جلوگیری از فساد و مسمومیت های غذایی توزیع صحیح و انتخاب نوع غذای مورد نیاز درشرایط اضطراری اهمیت بسیاری دارند که این امر در حیطه اقدامات بهداشت محیط بوده و از وظایف بخش بهداشت می باشد که با جدیت و پیگیری و بازرسی های مستمر باید انجام گیرد تا سلامت بلادیدگان درمعرض خطر قرار نگیرند.