سال انتشار: ۱۳۹۳

محل انتشار: اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در علوم دریایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

لیلا صفرخانلو – دکترای تخصصی شیلات – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
سیدهادی رضوی –
حسین ترکمانی بجدنی –
مهدی سلطانی –

چکیده:

تأثیر پوشش ترکیبی کیتوزان ۰% و غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) 0/5و۱و۱/۵درصد بر روی تغییرات بیوشیمیایی و حسی میگوی وانامیLitopenaeus vannamei طی ۱۰ روز نگهداری در یخچال۱±۴درجه سانتیگراد بررسی گردید. در این دوره، هر دو روز یک بار میگوهای پوشش دار از نظر ترکیبات تشکیل دهنده لاشه پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت و خواص حسی ارزیابی گردید. نتایج نشان دادند که استفاده از پوشش کیتوزان غنی شده با اسانس آویشن شیرازی می تواند تأثیر مثبتی در حفظ کیفیت ترکیبات لاشه میگوی وانامی گذاشته و با توجه به نتایج آنالیز بیوشیمیایی و حسی، تیمار پوشش کیتوزان غنی شده با اسانس آویشن شیرازی ۱% نتایج بهتری را نشان داد