سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

سوسن خسرویار – دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد
کورش خسرویار –

چکیده:

یکی از صنایع قوی درکشورمان صنعت قند می باشد که درسالهای اخیر با مشکلات زیادی درزمینه تولید مواجه شده است و این انگیزه کشاورزان را درتولید محصولاتی چون چغندرقند و نیشکر پایین آورده لذا سعی شده در ادامه کارهای دیگران به تاثیرات و روشهای مختلف برای بهتر تولید کردن این محصولات بپردازیم اکثرآپاراتهای پخت در قسمت کریستالیزاسیون فاقد همزن هستندو از دید مهندسی می توان تاثیر همزن را به عنوان یک عامل درصرفه جویی و زمان و بهتر عرضه کردن این محصول مورد بررسی نمود. دراین تحقیق با ساخت دستگاهی درشرایط تحت خلا بدون همزن دراندازه کوچک که از لحاظ ظاهری و عملیاتی دقیقا مشابه کریستالیزور صنعتی عمل می کرد با دو حالت همزن دار تحت خلا و همزن دار شرایط اتمسفریک با حاصل کردن دانه های شکر در دو زمان مختلف و برازش داده ها برمدل s-palne-Analysis تاثیر همزن با تعیین سرعت رشد و هسته زایی درسه حالت بررسی شد.