سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: سومین همایش ملی تهویه و بهداشت صنعتی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

احمدرضا منشی ء – دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک
محسن معین – دانشجوی کارشناسی مکانیک
محمد مهدوی نجف آبادی – استاددانشگاه آزاد نجف آباد

چکیده:

سردخانه نوعی ازانبارنگهداری برای موادغذایی است که درآنها با توجه به نوع محصول ورودی که دربالای صفر نگهداری شود یا زیرصفرمدار آنها طراحی میشود درابتدا یک سردخانه با رشو سنتی بتن پشم شیشه چوب آجر و … که از عایقهای که درقدیم استفاده می شده قرار داده شده و با عایق های پلی استایرن و پلی یورتان همین سردخانه مقایسه شده که درروش جدید سردخانه طوری طراحی شده که درآن مصرف انرژی و توان دستگاه ها کاهش یافته که درهزینه برق و قیمت دستگاه ها و کاهش بارروی شبکه برق تاثیر دارد درروش های قدیمی اواپراتورها برای هرسالن باتوجه به مقدار تعیین شده محصول ورودی و آن مقدار محصولی که درسالن می توانست وجود داشته باشد انتخاب می شد که باعث افزایش توان اواپراتور و افزایش مصرف انرژی می باشد ولی درروش جدید طراحی مقدار تعیین شده محصول ورودی درهرروز اول وارد سالن بسته بندی میشود و تا دمای ۱۶درجه دمایش کاهش می یابد و بعدوارد سالن نگهداری اولیه می شود و درانجا تا دمای نگهداری سرد می شود بعد به سالن اصلی می رود مزیت این کار این است که فقط دراین سالن ها اواپراتور با توان بالا قرارمیگیرد و درسالنهای اصلی اواپراتور با توان خیلی پایین تری قرارمیگیرد و درهر روش محصولات یکی است و عبارتنداز سیب پرتقال پنیر ماهی منجمد لیموترش پیازگوشت گوسفند منجمد