سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

الهام احساندوست – کارشناسی صنایع غذایی
مینا ناظمی – کارشناسی صنایع غذایی
فروغ السادات طبیب لقمانی – دانشجوی کارشناسی ارشد

چکیده:

امرزه با پیشرفت جامعه بشری و تغییر درشیوه زندگی مردم استفاده از ظروف یکبارمصرف تبدیل به امری اجتناب ناپذیر شده است استفاده از این ظروف باعث ایجاد آلودگی و تهدیدی جدی برای سلامت انسان می باشد دراین تحقیق سعی برجمع اوری اطلاعات کلی و مفید درارتباط با مصرف ظروف یکبار مصرف و تاثیراتی که برسلامت انسان دارند شده است دراین میان آزمایشاتی توسط محققان درزمینهه تاثیر ظروف یکبارمصرف برسلامت عمومی جامعه و خاصیت جهش زایی و ایجاد سرطان توسط این نوع ظروف صورت گرفته است دراین آزمایشات محققان از سویه ی سالمونلا تیفی موریوم TA104 که براثر جهش توان سنتز هیستیدین را از دست داده اند استفاده کرده و با اضافه کردن مواد پلی اتیلنی به محیط کشت باکتری و تاثیر مواد پلی اتیلنی موجود درمحیط کشت بربرگشت پذیری جهش و سنتز هیستیدین مورد بررسی قرارگرفته است.