سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

حامد قاسمی – کارشناس علوم وصنایع غذایی
وحید ساکی – کارشناس علوم وصنایع غذایی

چکیده:

فیبر بالا و رژیم های کربوهیدرات خیلی پیچیده در تنظیم چربی خون قند خون وعملکرد انسولین و همچنین در عملکرد پیشگیری بیماری قلب و دیابت ها مفید می باشد مصرف زیاد مواد غذایی دارای کالری و چربی بالا خطر بیماری قلبی عروقی را بالا می برد و موجب دیابت شده و سلامت فرد را به خطر می اندازد به عنوان یک اصل درتغذیه بهتر رژیمهایی پیشنهادمی شود که چربی و کالری را با مصرف متناوب تولیدات غله میوه و سبزیجات کاهش میدهد تولیدات غلات گروه متنوعی هستند نان و پاستا تولیدات غله ای فراوری شده هستند که می توانند بخشی از رژیم روزانه اکثر خانوارها را تشکیل دهند در حالیکه این محصولات چربی کمی دارند و منابع خوبی از کربوهیدرات ها ی پیچیده هستند ولی معمولا منابع خوبی از فیبر رژیمی نیستند. نان و پاستا با درصدهای افزایشی فیبر رژیمی شامل بتا گلوکان توسط جایگزینی ارد جو غنی شده با بتا گلوکان برای اردهای استانددارد ۴۰ ، ۲۰ و ۵% تهیه شده است.