سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

ریحانه احمدزاده قویدل – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
مهدی قیافه داوودی – عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منایع طبیعی خراسان رضوی
هدی عسکری – دانشجویکارشناسی ارشد

چکیده:

گردو با نام علمی Junglans regia L. محصول کشاورزی ارزشمندی است که سطح زیر کشت بالایی نیز در ایران داراست. هر چند این محصول دارای ارزش تغذیه ای بالا بوده و حاوی بسیاری از ترکیبات سلامتی زا )امگا ۳، اسید های چرب غیر اشباع و چند غیر اشباع( می باشد، اما در حال حاضر جز به صورت خام در غذا ها، شیرینی ها و آجیل در رژیم غذایی روزانه مردم جایگاه خاصی ندارد. در این پژوهش به منظور استفاده از گردو های درجه دو و سه و همچنین فراوری این محصول کشاورزی، نوشیدنی گردو به عنوان یک نوشیدنی جدید، مغذی، سالم و با قابلیت پذیرش بالا از دیدگاه مصرف کنندگان تولید و اثر صمغ گوار در بهبود خواص کیفی این نوشیدنی مورد بررسی قرار گرفت.