مقاله تاثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۲ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۷۱ تا ۷۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرتقال
مقاله عمر انباری
مقاله کیفیت
مقاله کیتوزان
مقاله اورتو فنیل فنول

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: تقی نژاد ابراهیم
جناب آقای / سرکار خانم: هاشمی سیدجعفر
جناب آقای / سرکار خانم: طباطبایی سیدرضا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه در جهان استفاده از پوشش های طبیعی جایگزین پوشش های شیمیایی شده است. در این تحقیق برخی خواص کیفی پرتقال تامسون، با پوشش خوراکی کیتوزان (در غلظت های ۰٫۵، ۱ و ۲ درصد) و پوشش شیمیایی قارچ کش (اورتو فنیل فنول) در مقایسه با نمونه بدون پوشش طی ۳ ماه نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. میوه ها در سردخانه با دمای۶oC و رطوبت نسبی ۹۰ ۸۵ درصد نگهداری شده،pH و غلظت مواد جامد انحلال پذیر آب پرتقال و درصد کاهش وزن میوه در طی دوره انبارمانی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که استفاده از پوشش کیتوزان با غلظت ۲ درصد، تلفات از دست دادن آب میوه را نسبت به بقیه پوشش ها کمتر کرده همچنین با داشتن pH بالاتر از آلودگی قارچی نیز پیشگیری نموده است. در کل کیفیت میوه را با گذشت زمان انباری حفظ کرده است.