سال انتشار: ۱۳۸۸

محل انتشار: دومین همایش منطقه ای علوم کشاورزی و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

روشنک رضاپور – کارشناس ارشد زراعت

چکیده:

چغندرقندیکی ازممتازترین گونه های گیاهی است که ازنظر ارزش غذایی درردیف گیاهانی ازقبیل برنج ذرت سیب زمینی و حبوبات قرار دارد تنشهای محیطی مهمترین عوامل کاهش دهنده عملکرد گیاهان زراعی درسطح جهان هستند ایران یکی از کشورهایی است که دراکثر نقاط آن تنشهای مههم غیرزنده مانند خشکی شوری دما باد و تنشهای زنده شامل علفهای هرز قارچ ها باکتریها ویروس ها و حشرات منجر به کاهش عملکرد از بین رفتن حاصلخیزی خاک و درمواردی عدم تداوم کشاورزی گردیده است از عوامل غیرزنده تنش زای مهم خشکی است که درتولید محصول محدودیت چشمگیری ایجادمی کند.